Geen agendaitems

Cultuurmiddag

Op woensdag 15 maart 2017 werd er op school een cultuurmiddag georganiseerd. Op deze middag hebben de kinderen aan twee verschillende creatieve activiteiten in verschillende klassen deelgenomen. Voor de jonge kinderen was het best spannend omdat ze een middagje bij een andere juf of meester mochten werken! Voor de andere kinderen en de leerkrachten was het een geslaagde en vooral creatieve middag! Op deze middag hebben zich ware talentjes ontpopt en hebben de kinderen ook inspiratie opgedaan.
Het was zeer geslaagd en in shaa Allah voor herhaling vatbaar! Bij deze onze dank aan alle hulpouders die zich deze middag hebben ingezet!

Foto's volgen nog: