Agenda MR vergadering - 23 november 2017

Beste ouders,

De vergadering van afgelopen 2 november ging niet door. Hierbij willen wij mededelen dat wij de datum hebben verschoven naar 23 november. De agenda voor de komende vergadering kunt u vinden onder deze link

De MR

Wie is de MR

Beste ouders,

In het schooljaar 2016-2017 heeft de MR de volgende leden:

Oudergeleding:                                                                                   Personeelsgeleding:

Rumeysa Inan-Erden (secrataris)                                                    Nesibe Sahingöz (websitebeheer)

Ayse Kabaktepe (penningmeester)                                                 Zahide Aydin (contactpersoon team)

Gadija Bendriss (vice-voorzitter, contactpersoon OR)                 Santosh Soekhram (voorzitter)

U kunt voor vragen altijd terecht bij een van de leden of ons benaderen via ons emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.